Praktijk voor Fysiotherapie Echteld

Fysiotherapeut Doret

Sinds maart 2005 ben ik werkzaam als Fysiotherapeut in Echteld. Mijn studie heb ik doorlopen aan de Avans hogeschool in Breda, waarbij ik tijdens mijn afstuderen heb gekozen voor de differentiatie Geriatrie. Aansluitend heb ik een deel van de master opleiding “Sportfysiotherapie” in Utrecht gevolgd. Verder heb ik in de afgelopen jaren diverse cursussen gevolgd op het gebied van lage rug-, nek-, schouder- en knieklachten/ medical taping/ zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn ( volgens de methode van Cecile Rost) en fibromyalgie. In 2016 heb ik de opleiding Dry Needling afgerond.

Doret Habraken-van Helvert

  • Fysiotherapeut
  • Dry Needling
Fysiotherapeut Irene

Sinds december 2014 ben ik met veel plezier werkzaam als Fysiotherapeut in Echteld. Mijn studie heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) in Nijmegen. Tijdens mijn studie heb ik de minor Neurorevalidatie afgerond, waarbij ik mij extra gericht heb op de behandeling van patiënten met een niet-aangeboren hersenletsel (b.v. een beroerte of de ziekte van Parkinson). Naast verschillende aanvullende cursussen (o.a. gericht op enkelklachten en Medical Taping) heb ik de specialisatie Oedeemtherapie ad modum Vodder (te Groningen) afgerond en ben ik in Echteld naast algemeen Fysiotherapeut ook werkzaam als Oedeemtherapeut.

Irene Niessen-Stoter

  • Fysiotherapeut
  • Oedeemtherapeut

Bent u op zoek naar een persoonlijk advies, behandeling of begeleiding om uw klachten te verhelpen, te stabiliseren of te verminderen, dan helpen wij u graag verder.